Banner
Banner
Banner
REKREATIVO

jajaakcija

Fudbalski klub Rekreativo četvrtu godinu zaredom oganizuje akciju prikupljanja Vaskršnjih jaja za samohrane roditelje u Banjaluci i pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj akciji!

Prikupljanje SVJEŽIH jaja biće organizovano na utakmici između Rekreativa i Borca 1926, u SUBOTU, 11. aprila, od 15.30 časova na stadionu Dr Nele Karajlić u banjalučkom naselju Česma.

 

Akcija će trajati i tokom ove sedmice kako bi oni koji ne mogu u nedjelju doći na utakmicu, a žele da učestvuju u akciji mogli dati svoj doprinos.

Pozivamo sve pojedince, ali i privredne subjekte da nam se priključe kako bismo još jednom pomogli samohranim roditeljima u Banjaluci da lakše proslave najveći hrišćanski praznik.

Za sva dodatna pitanja o akciji možete nam se javiti na broj telefona 065 492 489 ili mailom na Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.

Prikupljena jaja ćemo odmah u subotu odnijeti u Udruženje samohranih roditelja „Ponos“ koje će ih podijeliti svojim članovima.

 

Ova akcija organizovana je i tokom prethodne tri godine i dosad je FK Rekreativo sa svojim prijateljima prikupio oko 5000 jaja.

Još jednom pozivamo sve ljubitelje fudbala, članove i prijatelje kluba da dođu u SUBOTU na stadion Dr Nele Karajlić, pogledaju utakmicu, druže se sa nama i da zajedno prikupimo što više Vaskršnjih jaja za one koji ih možda ne mogu sebi da priušte.

 

 

 

 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner