Banner
Banner
Banner
MONDO

rekreponos15Fudbalski klub Rekreativo organizovao još jednu humanitarnu akciju i ovo puta prikupio 2800 Vaskršnjih jaja za samohrane roditelje u Banjaluci.

 

Ovaj banjalučki amaterski klub akciju je organizovao četvrtu godinu zaredom, a ovogodišnja akcija u kojoj su učestvovali članovi i prijatelji kluba bila je najuspješnija dosad.

 

Akcija je organizovana na subotnjoj prvenstvenoj utakmici Rekreativa i Borca 1926, a prikupljena jaja odmah su predana Udruženju samohranih roditelja «Ponos» koje ih je distribuiralo svojim članicama.

 

Predstavnici udruženja «Ponos» uručili su zahvalnice Fudbalskom klubu Rekreativo i učesnicima koji su značajno pomogli akciju.

 

“Fudbalski klub Rekreativo nas je i ove godine iznenadio svojim humanitarnim aktivnostima. Kažemo iznenadio, iako je ovo četvrta godina da skupljaju jaja pred Vaskrs za naše članove, ali iako svake godine kažu da će donijeti skromnu količinu, oni redovno uspiju da nas iznenade. Ove godine dugujemo zahvalnost i nekim novim i starim donatorima, koje je FK Rekreativo uključio u ovu akciju, a to su “Nova banka”, dnevni listovi “Press RS” i “EuroBLIC”, portal MONDO, Banjalučka pivara, agencija Prime communications, kao i Draganu Čuliću, na čiju inicijativu je Rekreativo i pokrenuo prvu akciju prije četiri godine”, rekla je predsjednica Udruženja “Ponos” Radmila Mirnić.

 

U fudbalskom klubu Rekreativo rekli su da su vrlo zadovoljni što se veliki broj pojedinaca i grupa uključio u njihovu akciju i što je prikupljeno rekordnih 2800 jaja.

 

 

“Akciju smo prije četiri godine pokrenuli spontano, ali iz godine u godinu pokazalo se da je ovo dobar način da skromnim doprinosom svi bar malo pomognemo samohranim roditeljima da proslave Vaskrs. Hvala svima koji su se uključili u akciji i pokazali humanost”, rekao je sekretar kluba Igor Šakić. 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner