Banner
Banner
Banner
REKREATIVO

 

 

 

 

 

 

Mladi fudbaleri banjalučkog Rekreativa (dječaci do 12 godina) pobjednici su 21. "Mischa Imhof Memorial" turnira u Vispu (Švajcarska), rodnom gradu Sepa Blatera, na kojem je učestvovala 21 ekipa iz Švajcarske, Italije i BiH.

slavlje

Fudbaleri banjalučkog Rekreativa do 12 godina trijumfalno su okončali 21. "Mischa Imhof Memorial" turnir u Vispu (Švajcarska) a "Rekreativci" su do pehara stigli bez poraza!

Takmičenje u grupi okončali su sa četiri pobjede i dva remija, a onda su redom padali Sion(2:0) u osmini finala, Cirih (1:0) u četvrtfinalu, zatim nakon boljeg izvođenja penala Natters u polufinalu (3:2, 1:1), dok je u odlučujućem meču za trofej pao i Lugano rezultatom 2:0.

Tako se u vitrinama Rekreativa našao prelazni pehar, pa će Banjalučani imati obavezu i sljedeće godine da učestvuju na ovom prestižnom turniru i brane trofej.

Tokom cijelog turnira, veliki broj gledalaca sa prostora bivše Jugoslavije podržao je dječake Rekreativa, a upravo zahvaljujući njihovoj podršci uspjeli su i otići u Švajcarsku i nastupiti na ovom U-12 turniru, koji je bio savršeno organizovan.

Ekipa Rekreativa na ovom turniru bila je pojačana dječacima iz drugih banjalučkih klubova, te dječacima iz Prijedora i Mrkonjić Grada.

img 20160619 161839

Rekreativo je u nedjelju nastavio "mini turneju" po Švajcarskoj i u Aarau odigrao prijateljsku utakmicu sa istoimenom ekipom koja je završena pobjedom Rekreativaca 4:2.

Važnija od rezultata bila je posjeta našim prijateljima iz FC Aarau koji nas izuzetno srdačno dočekali, te donirali veliku količinu sportske oprema Rekreativu koja će biti od izuzetnog značaja za rad naše škole fudbala i kluba uopšte.

Fudbalski klub Rekreativo se zahvaljuje našim velikim prijateljima Ranku i Snježani Jakovljević, koji su i najzaslužniji za odlazak u Švajcarsku, ali i našim velikim prijateljima i sjajnim domaćinima Slaviši Maleševiću, Siniši Sandiću, Marku i Spomenki Božić, Branku Vidiću i svima koji su pomogli Rekreativo na ovom sjajnom putovanju.

Zahvaljujemo se i našim prijateljima u Banjaluci, Fudbalskom savezu RS, Simi Zečeviću, Dunav osiguranju, Jaćimović d.o.o. i ostalima koji su podržali dječake iz FK Rekreativo. 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner