Banner
Banner
Banner
REKREATIVO

srecno

Fudbalski klub Rekreativo svim svojim članovima, fanovima, prijateljima i svim dobrim ljudima želi srećnu novu 2018. godinu!

Neka ona bude puna zdravlja, veselja i sreće, a svima vama želimo mnogo ličnog i profesionalnog uspjeha!

Članovi FK Rekreativa uspješno su završili 2017. godinu u kojoj smo ostvarili sve naše planove i ciljeve.

Srećni smo što su članovi omladinske selekcije igrali svoje redovne i zimske lige, a posebno jer smo i putovali i družili se. Pamtićemo utakmicu protiv Dinama u Zagrebu, putovanje i učešće na turniru u Vispu u Švajcarskoj, te brojne druge turnire u našem okruženju.

Seniori su imali dobru sezonu, počeli novu, a u međuvremenu družili smo se sa našim prijateljima, te stekli nove. Prijatelji iz NK Petrova Gora su nas posjetili na proljeće, a mi smo uzvratili u junu i sjajno se proveli u Vojniću.

Druženja sa prijateljima iz NK Marušići se konstantno prepričavaju, pamtimo njihov dolazak u junu, te sjajno gostovanje u Istri. 

Pred kraj godine posjetili smo i našu braću u Beogradu - RK Rekreativo Beograd, utiske još sumiramo :)

FK Rekreativo uspješno je preživio još jednu godinu i na tome možemo da zahvalimo našim prijateljima iz Banjalučke pivare koji su uvijek uz nas. 

Hvala i Blic.netu na logističkoj podršci, Gradu Banjaluka na pomoći, te brojnim prijateljima koji su nam pomogli da ostvarimo naše planove, ideje...

To ćemo činiti i u budućnosti i nadamo se da će 2018. godina biti još uspješnija i da ćemo se još češće družiti sa našim prijateljima!

REKREATIVNA VAM 2018. GODINA!

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner