Banner
Banner
Banner
REKREATIVO

jajerekre

Fudbalski klub Rekreativo sedmu godinu zaredom oganizuje akciju prikupljanja Vaskršnjih jaja za samohrane roditelje u Banjaluci.

 

Pozivamo sve ljude dobre volje, kao i privredne subjekte da nam se priključe kako bismo još jednom pomogli samohranim roditeljima u Banjaluci da lakše proslave najveći hrišćanski praznik.

 

Akcija pod nazivom „JAJE ZA KARTU“ počinje u petak, 30. marta u 17 časova na treningu na stadionu Dr Nele Karajlić i trajaće do Vaskrsa, 8. aprila.

 

Prikupljanje SVJEŽIH jaja pod sloganom „JAJE ZA KARTU“ biće organizovano na utakmici između Rekreativa i Polet Krajišnika u subotu, 7. aprila od 15.00 časova na stadionu Dr Nele Karajlić u banjalučkom naselju Česma, ali i na našoj gostujućoj utakmici u međuvremenu.

 

Svi koji žele da učestvuju u akciji mogu da donesu svježa jaja i na utakmicu Gomionica – Rekreativo, koja će biti odigrana 1. aprila u 15.00 časova na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Banjaluci, a mogu ih donijeti i na stadion Dr Nele Karajlić, uz prethodnu najavu.

 

Za sva dodatna pitanja o akciji možete nam se javiti na broj telefona 065 492 489 ili mailom na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Prikupljena jaja će biti predana Udruženju samohranih roditelja „Ponos“ koje će ih podijeliti svojim članovima.

 

Ova akcija organizovana je i tokom prethodnih šest godina i dosad je FK Rekreativo sa svojim prijateljima prikupio oko 12.000 jaja za Udruženje samohranih roditelja „Ponos“.

 

Još jednom pozivamo sve ljubitelje fudbala, članove i prijatelje kluba da učestvuju u akciji i da zajedno prikupimo što više Vaskršnjih jaja za one koji ih možda ne mogu sebi da priušte!

 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner