Banner
Banner
Banner
PRESS RS

Proslavljeni golman Intera i italijanske reprezentacije Frančesko Toldo novi je član fudbalskog kluba Rekreativo iz banjalučkog naselja Česma.

 francesko1 francesko2

Ambasador Rekreativa Boris Vrhovac upoznao je Tolda sa nastankom i aktivnostima kluba i poklonio mu majicu, nakon čega je slavni golman potpisao člansku kartu.

 

„Zaista nam je čast što je jedna takva veličina pristupila našem klubu. Zahvaljujemo se i našem ambasadoru Vrletu što je uspio da nam dovede još jedno pojačanje. I Vrle i mi ćemo nastaviti našu dosadašnju praksu ali naš cilje nije samo da se slikamo sa poznatim ličnostima već da im prezentujemo šta Rekreativo, zapravo, predstavlja. Uskoro ćemo napraviti Kuću slavnih u kojoj će se naći sve članske karte, fotografije i majice naših članova. Otvaranju bi trebalo da prisustvuje i Bora Milutinović, a prije toga ćemo prikazati dokumentarac o našem klubu, koji je režirao Igor Tešić“, kaže predsjednik Skupštine kluba Goran Arbutina.

 

Članovi Rekreativa, čiji je počasni predsjednik Dr Nele Karajlić, već su postali Bora Milutinović, Ronald de Bur, Rud Gulit, Nikola Karabatić, Jelena Janković, Leo Mesi, Žuninjo Pernambukano, Milorad Čavić, Bjorn Borg, Aleks Ferguson, Rubens Barikelo. Ambasadori kluba su Emir Kusturica i Boris Vrhovac.

 

(De.M. – Press RS)

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner