Banner
Banner
Banner
BANJALUKALIVE
blliveFudbalski klub Rekreativo i njegova navijačka grupa Gromada ući će u novu godinu bogatiji za dva nova člana - Milorada Čavića i Aleksa Fergusona.

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić pridružio se brojnim srpskim i svjetskim sportistima koji su potpisali člansku kartu Rekreativa.

Svjetski šampion i osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine po običaju dobio je na poklon majicu navijačke grupe Gromada i poželio je mnogo uspjeha fudbalskom klubu Rekreativo, kako na sportskom planu tako i u humanitarnim akcijama koje organizuje.

Trener Mančester junajteda, koji je na tom mjestu po dužini staža pretekao i čuvenog Mata Bezbija, postao je novi član Rekreativa prilikom nedavnog boravka u Kataru gdje se susreo se sa ambasadorom Rekreativa Borisom Vrhovcem.

Zbog sponzorskih ugovora Aleks Ferguson nažalost nije mogao da se fotografiše sa majicom Rekreativa, ali njegov potpis nalazi se na članskoj karti kluba koja će se naći u „Rekreativo Kući slavnih“.

Slavni Škot koji će u novogodišnjoj noći proslaviti 69. rođendan osvojio je 26 trofeja sa Mančester junajtedom - 11 titula osvajača engleske Premijer lige, pet FA kupova, četiri Liga kupa, dve Lige šampiona, dve titule klupskog prvaka sveta i po jedan Kup pobjednika kupova i UEFA Superkup.

Pošto se bliži kraj godine, Fudbalski klub Rekreativo se zahvaljuje podršci svim svojim članovima, navijačima i prijateljima kluba.

"Uz vašu pomoć uspjeli smo da u samo godinu dana iz ničega stvorimo zdrav sportski kolektiv, napravimo klub sa respektabilnom reputacijom u Banjaluci, ali i mnogo šire. Svim našim članovima i prijateljima, ali i svim ljudima dobre volje želimo mnogo sreće i uspjeha u 2011. godini", poručuju iz Rekreativa.

(www.banjalukalive.com)
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner