Banner
Banner
Banner
IZVJEŠTAJI SA UTAKMICA

img 20230522 150528

Rekreativo raspršio šampionske snove Šnjegotine

Da je jedna od najboljih ekipa u ligi FK Rekreativo je dokazao na možda i najtežem gostovanju u PFL Banja Luka u Šnjegotini, gdje je potpuno nadigrao domaćina i tako ga gotovo ostavio bez ikakvih šansi da bude šampion.

Šnjegotina ove sezone nije imala ni jednog poraza na svom terenu i na svakoj utakmici davala je golove, ali onda je u goste došao Rekreativo i pokvario planove izabranika Slađana Peulića, inače nekadašnjeg trenera tima iz Česme.

Rekreativo je slavio 2:0, golovima Mihajla Malijevića i pokazao da ima ekipu koja može svakome da pomrsi konce. Izabranici trenera Vladimira Jeličića ušli su u utakmicu bez kalkulacija, ne gledajući na druge ekipe, već samo na sebe i kako doći do nove pobjede. Uz podršku navijača, kojih je i ovaj put bilo dosta, odigrali su odličan meč protiv Šnjegotine, koja je imala šampionske ambicije i nadala se pobjedi sa kojom bi ostala u trci za prvo mjesto sa Karanovcem. Ipak, Rekreativo je bio bolji i sada "diše za vrat" upravo Šnjegotini od koje ima tri boda manje pred posljednje dvije utakmice. S druge strane Šnjegotina kasni pet koraka za liderom, pa su šanse za titulu dosta manje nego uoči ovog kola.

Do kraja sezone tim iz Česme pokušaće doći do još šest bodova, čime bi zaokružio odlične partije ovog proljeća, a naredni rival je OFK Banja Luka, koja u nedjelju gostuje na "Karajliću".

screenshot 2023-05-21-20-07-19-707 net.sportdc.mobile-edit

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Banner
Banner