Baner
Baner
Baner
MONDO

neleneleRežiser Emir Kusturica izjavio je u srijedu da se pjevač "No smoking orkestra" i počasni predsjednik FK Rekreativo Nele Karajlić osjeća dobro i da očekuje da će u četvrtak izaći iz bolnice.

Iako su pojedini mediji prenijeli da je Karajlić nedavno imao operaciju tokom koje mu je ugrađen stent, njegov saradnik i prijatelj Emir Kusturica otkriva da je "je ideja o zdravstvenom stanju doktora Karajlića pusta fikcija".

"Mediji su objavili da mu je ugrađen stent, da je poslije teškog infarkta, kojeg je jedva preživio, kolabirao na prvoj probi izdržljivosti, što je potpuno netačno", rekao je Kusturica i dodao je tačno da je Karajlić imao smetnje na srcu od zamora.

"Karajlić je ležao na intenzivnoj njezi pet dana, gdje je na osnovu vađenja enzima i svih parametara koji govore o tome da li je neko imao infarkt ili nije, utvrđeno da nije imao infarkt, i nije imao potrebu da pravi stent", rekao je režiser.

"Karajliću je na trenažeru iznenada pao pritisak, jer se od uzbuđenja, kao i većini ljudi koja prođe kroz takvu buru, nije osjećao dobro. Srećna je okolnost što se Karajlić ponovo osjeća dobro i što nema nikakave potrebe da se formira nova slika o njegovom zdravstvenom ili nezdravstvenom stanju, jer je on dobro", tvrdi Kusturica.

"No smoking orkestra" je trebalo da ide 9. juna u Banjaluku, ali je taj koncert otkazan, a Kusturica kaže da je njegovo održavanje nerealno pošto je Karajliću "doktor rekao da mora malo da se odmori".

(MONDO)

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner