Baner
Baner
Baner
MONDO

Udruženje samohranih roditelja "Ponos" iz Banjaluke pokrenulo je akciju prikupljanja vaskršnjih jaja za porodice sa jednim roditeljem.

"Akciju smo pokrenuli prije nekoliko dana kako bismo pomogli bar 50 socijalno najugroženijih porodica da proslave Vaskrs i ona će trajati još danas i sutra. Pozivamo sve ljude dobre volje da se priključe kako bi što više porodica dobilo vaskršnja jaja", rekla je predsjednik Udruženja Ramzija Spahić.

Svježa jaja, kao i boje za farbaje vaskršnjih jaja građani mogu donijeti u Udruženje samohranih roditelja "Ponos" u ulici Srđe Zlopogleđe 13, a jaja je moguće ostaviti i u DFK pabu u Banjaluci.

"Dosad smo prikupili oko 1530 svježih jaja, nadamo se da će taj broj biti i veći, kako bismo osim ovih 50 mogli pomoći još nekoj porodici", dodala je Spahićeva.

Udruženje samohranih roditelja "Ponos" inače broji 1575 članova-roditelja i preko 7000 djece.

Među prvima koji su se odazvali akciji prikupljanja vaskršnjih jaja su Banjalučanin Dragan Čulić, Nova banka i fudbalski klub Rekreativo iz Banjaluke.

"Na inicijativu našeg prijatelja Dragana Čulića, koji nas je obavijestio o akciji, na utakmici u srijedu smo uz pomoć igrača, navijača, prijatelja iz agencije Prime communications i farme Ratković prikupili 460 jaja koja smo odnijeli u udruženje 'Ponos'. Nadamo se da će samohrane majke i očevi i njihova djeca u sreći proslaviti Vaskrs i pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj akciji", rekao je predsjednik FK Rekreativo Aleksandar Grbić.

Akcija prikupljanja svježih jaja za samohrane roditelje u Banjaluci traje do petka.

Podržimo samohrane roditelje i pomozimo njihovim porodicama da proslave Vaskrs!

(MONDO)

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner