Baner
Baner
Baner
MONDO

srki1

Član zlatne reprezentacije Srbije do 20 godina Srđan Babić posjetio Rekreativo Kombank školu fudbala u Banjaluci.

Fudbaler španskog Real Sosijedada prisustvovao je treningu Rekreativo škole fudbala u svom naselju Česma i družio se sa malim Rekreativcima koji tek prave svoje prve fudbalske korake.

Tom prilikom prenio im je svoja iskustva sa SP na Novom Zelandu, kao i iz Vojvodine i Real Sosijedada, a članovima Rekreativa čestitao je na velikom poduhvatu i uspješno organizovanom odlasku na utakmicu protiv slavne Barselone.

„Stvarno sam zadovoljan što postoji ovakav klub u mom gradu. Odlazak u Barselonu je fantastična stvar, mogu samo da čestitam, svaka čast i samo naprijed da Rekreativo tako i nastavi. Danas sam bio na treningu i bilo je zaista lijepo, drago mi je što sam posjetio ove klince“, rekao je Babić.

srki2

POČASNI ČLAN REKREATIVA

Srđan Babić potpisao je člansku kartu i tako postao jedan od počasnih članova Rekreativa, pridruživši se tako brojnim svjetskim sportskim zvijezdama koje podržavaju amaterski klub iz Banjaluke.

srki5

Od odlaska iz Vojvodine u Real Sosijedad on je bio čaln B tima baskijskog kluba, ali bi to već od januara trebalo da se promijeni.

„U januaru očekujem da se riješi moj status u Real Sosijedadu. nisam nezadovoljan, ali ipak smatram da mogu da igram za prvu ekipu i čekam svoju šansu. Ako ne zaigram od januara za prvi tim tražiću da idem na neku pozajmicu i bolju opciju“, istakao je Babić.

Opcija i ponuda, kako kaže, već ima.

„Ima zainteresovanih klubova, iako konkretnih ponuda još nema jer nije počeo prelazni rok. Ali riješićemo sve u januaru. Sigurno je da u B timu Sosijedada neću ostati poslije januara“.

srki3

Njegov status u Real Sosijedadu uticao je malo i na status u u 20 reprezentaciji Srbije, gdje više nije standardan.

 

„Igrao sam dvije od četiri utakmice, protiv Slovenije i Litvanije, na selektoru je bilo da odlučuje.  Možda sam trebao da imam veću minutažu na tim utakmica, ali to je bilo i prošlo, idemo dalje.  Nadam se da ćemo dobiti sve do kraja i proći te kvalifikacije“, poručio je Babić.

srki4

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner