Baner
Baner
Baner
FOKUS

grozni1Jedan od najboljih odbojkaša svijeta, reprezentivac Srbije Ivan Miljković najnoviji je počasni član Rekreativa iz Banja Luke.

"Ivan Grozni", kako ga zovu navijači, veliki je prijatelj našeg ambasadora Borisa Vrhovca i upoznat je od ranije sa radom FK Rekreativo, a sada je i zvanično postao počasni član kluba iz Banja Luke i na poklon dobio majicu navijačke grupe Gromada.

Nakon potpisivanja članske karte uslijedilo je fotografisanje u majici Gromade, a Miljković je tom prilikom istakao da mu je čast biti uz velikane svjetskog sporta koji podržavaju FK Rekreativo i da se nada da će jednog dana posjetiti Banja Luku.

Ivan Miljković zaigrao je za reprezentaciju Jugoslavije 1998. godine i iste godine osvojio srebrnu medalju na SP u Japanu. Dve godine kasnije, sa reprezentacijom Jugoslavije okitio se zlatnom olimpijskom medaljom, a upravo je Ivan Grozni postigao pobjedonosni poen u finalnom meču protiv Rusije.

Sljedeće godine sa „plavima“ je osvojio i Evropsko prvenstvo u Ostravi gdje je proglašen za najkorisnijeg igrača šampionata i najboljeg poentera, a od tada pa do danas učestvovao je gotovo na svim velikim takmičenjima u dresu Srbije i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje medalja.

Ivan Miljković tako se pridružio brojnim svjetski poznatim sportistima poput Lea Mesija, Ronalda De Bura, Rubensa Barikela, Bore Milutnovića, Valentina Rosija, Jelene Janković, Milorada Čavića i mnogih drugih koji su podržali klub iz Banjaluke i koji će se naći u Rekreativo kući slavnih.

Fudbalski klub Rekreativo iz Banja Luke osim po svojim slavnim članovima poznat je po svom angažmanu u lokalnoj zajednici i humanitarnim akcijama koje organizuje.

grozni22

 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner