Baner
Baner
Baner
BANJALUKAIN

Kompanija „Dunav osiguranje Banja Luka“ pomogla fudbalskom klubu Rekreativo kupovinom kosilice za travu.

Vrlo vrijednu kosilicu članovima Rekreativa na stadionu Dr Nele Karajlić uručio je generalni direktor „Dunav osiguranja“ Saša Čudić prije početka revijalne utakmice između Rekreativa i navijačke grupe Gromada.

„Drago mi je da sam danas ovdje. Odlučili smo da vam pomognemo jer mi pomažemo sportiste, eto neki dan smo pomogli Lusiji Kimani da ode u London, a sada i vama. Na to smo se odlučili zbog vašeg rada, ambicija, a posebno hrabrosti da se promovišete preko društvenih mreža i u razgovoru sa g. Draganom Čulićem odlučili smo da vam ovog puta doniramo kosilicu koja će vam nadam se dobro služiti, a nadam se da ćete imati i dobre rezultate. Vjerujem da ćemo vam i dalje pomagati, mi smo napravili jedan korak, vi ćete sljedeći, pa opet mi i tako dalje... I dalje ćemo pomagati ovaj klub u skladu sa našim mogućnostima, a danas smo ovdje došli od srca i od srca vam želimo mnogo uspjeha i dobrih rezultata“, rekao je Čudić.

Kosilica, čijom nabavkom je riješeno pitanje održavanje terena stadiona Dr Nele Karajlić u Česmi, odmah je dobila simpatični nadimak „Dunavka“.

Predjednik skupštine kluba i igrač Rekreativa Goran Arbutina zahvalio se menadžmentu Dunav osiguranja na vrlo vrijednom poklonu.

„Jako smo zahvalni kompaniji Dunav osiguranje koja je čim je čula za Rekreativo, naš rad i naše probleme izrazila spremnost da nam pomogne. Ova kosilica će mnogo značiti za normalno funkcionisanje kluba i zbog toga se još jednom zahvaljujemo Dunav osiguranju na njihovoj iskrenoj podršci“, rekao je Arbutina.

U znak zahvalnosti članovi Rekreativa uručili su direktoru Dunav osiguranja, Saši Čudiću, zidni sat sa grbom Rekreativa i šal navijačke grupe Gromada.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner