Baner
Baner
Baner
NEZAVISNE
jelena-jankovic-rekreativo

Fudbalski klub Rekreativo dobio je prvu damu u Kući slavnih. Najnovija članica Rekreativa i Gromade je najbolja srpska teniserka Jelena Janković.

Nekadašnji broj jedan na WTA listi ovih dana učestvuje na završnom WTA turniru u Dohi gdje je potpisala člansku kartu Rekreativa koju joj je uručio ambasador Rekreativa Boris Vrhovac.

Džej Džej je potom pozirala u hotelu "Ritz Carlton" sa majicom Rekreativa i obećala da će potruditi da sljedeće godine dođe na otvaranje "Rekreativo Kuće slavnih" na stadionu Dr Nele Karajlić u Banjaluci.

Jelena Janković tako se pridružila brojnim svjetski poznatim sportistima koji su postali članovi FK Rekreativo i navijačke grupe Gromada.

Prije Jelene to su učinili holandski fudbaleri Rud Gulit i Ronald De Bur, najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić, te proslavljeni fudbalski stručnjak Bora Milutinović koji je sa pet različitih reprezentacija učestovao na svjetskim prvenstvima.

Počasni predsjednik Fudbalskog kluba Rekreativo je Dr Nele Karajlić po kome je i nazvan stadion u naselju Česma, a ambasador kluba je i svjetski poznati reditelj Emir Kusturica.

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/Jelena-postala-clan-banjaluckog-Rekreativa-70823.html

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner