Baner
Baner
Baner
GLASSRPSKE

ДОХA - Најновији члан "Рекреативо Куће славних" бањалучког Фудбалског клуба Рекреативо је ни мање ни више него најбољи фудбалер свијета, Aргентинац Лионел Меси! Нападач Барселоне и "гаучоса" придружио се свјетским спортским асовима који подржавају Фудбалски клуб Рекреативо, чији је почасни предсједник Др Неле Карајлић.

glasЗахваљујући амбасадору клуба Борису Врховцу, Меси је током припрема за пријатељски меч Aргентина - Бразил у Катару потписао мајицу Рекреатива и она ће се наћи у "Рекреативо Кући славних", која ће сљедеће године бити отворена на стадиону "Др Неле Карајлић" у бањалучком насељу Чесма.

"Кућу славних" требало би да отвори прослављени српски фудбалски стручњак Велибор Бора Милутиновић, који је и сам члан Рекреатива и његове навијачке групе "Громада".

Осим њих у њој ће се наћи наравно и почасни предсједник Др Карајлић, те остале свјетски познате личности које су чланови Рекреатива, као што су филмски режисер Емир Кустурица, најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић, те најбољи рукометаш свијета Никола Карабатић.

- Желимо да наша навијачка група "Громада" буде масовнија и још популарнија. Част нам је што су тако спортски признате величине симпатизери нашег колектива, који има велико срце и душу. Бићемо изузетно срећни да на отварању "Куће славних" у Бањалуку доведемо све наше најпознатије симпатизере - рекао је предсједник Фудбалског клуба Рекреативо Aлександар Грбић.

Зидове "Рекреативо Куће славних" красиће и портрети славних холандских фудбалера Роналда де Бура и Руда Гулита, који су такође потписали чланске карте Рекреатива и обукли мајице малог, али свјетски познатог бањалучког клуба.

Из управе Рекреатива демантовали су гласине да је са Месијем разговарано о преласку из Барселоне у Рекреативо.

- Меси има чврст уговор са Каталонцима, а уколико "Барса" освоји титулу првака Европе у мају постоји могућност да разговарамо и о трансферу - духовито је рекао Грбић.

 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner