Baner
Baner
Baner
REKREATIVO

 

eventbaner

U banjalučkom KSB (bivšem Indexu) u srijedu 3. decembra biće "odigrano" TREĆE POLUVRIJEME Fudbalskog kluba Rekreativo.

Bez povoda, gotovo spontano, baš kao i treća poluvremena koja se igraju na stadionu Dr Nele Karajlić, Fudbalski klub Rekreativo organizuje druženje za sve članove, prijatelje kluba i ostalu publiku.

Na ZAGRIJAVANJU koje počinje u 20.00 časova biće postavljena mini-izložba dijela Rekreativo Kuće slavnih.

Posjetioci će moći da vide fotografije, članske karte i majice brojnih svjetskih zvijezda koje su postali počasni članovi Rekreativo i podržali amaterski klub iz Banjaluke, a moći će i da obuku dres Rekreativa i poziraju.

U REGULARNOM TOKU u trajanju od dvadesetak minuta biće prikazan dokumentarni film Igora Tešića o FK Rekreativo pod nazivom "Treće poluvrijem"“.

Ovaj simpatični i humorom nabijeni dokumentarac sa uspjehom je prikazan da brojnim domaćim i stranim festivalima, a dobitnik je i nagrade za najbolji regionalni film na festivalu Kartkofil 2011. godine.

Na završnom dijelu večeri PENALE će za publiku izvoditi prijatelji našeg kluba – bendovi VAŽNO OBAVJEŠTENJE, TRIGGERSI, SOPOT I NEURO.

Pozivamo sve ljubitelje muzike, sporta, umjetnostii da u srijedu 3. decembra dođu u KSB (ex Index) i kupovinom ulaznice po simboličnim cijenama od 3 i 5 KM podrže Fudbalski klub Rekreativo.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner