Baner
Baner
Baner
REKREATIVO

jajaakcija

Fudbalski klub Rekreativo četvrtu godinu zaredom oganizuje akciju prikupljanja Vaskršnjih jaja za samohrane roditelje u Banjaluci i pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj akciji!

Prikupljanje SVJEŽIH jaja biće organizovano na utakmici između Rekreativa i Borca 1926, u SUBOTU, 11. aprila, od 15.30 časova na stadionu Dr Nele Karajlić u banjalučkom naselju Česma.

 

Akcija će trajati i tokom ove sedmice kako bi oni koji ne mogu u nedjelju doći na utakmicu, a žele da učestvuju u akciji mogli dati svoj doprinos.

Pozivamo sve pojedince, ali i privredne subjekte da nam se priključe kako bismo još jednom pomogli samohranim roditeljima u Banjaluci da lakše proslave najveći hrišćanski praznik.

Za sva dodatna pitanja o akciji možete nam se javiti na broj telefona 065 492 489 ili mailom na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Prikupljena jaja ćemo odmah u subotu odnijeti u Udruženje samohranih roditelja „Ponos“ koje će ih podijeliti svojim članovima.

 

Ova akcija organizovana je i tokom prethodne tri godine i dosad je FK Rekreativo sa svojim prijateljima prikupio oko 5000 jaja.

Još jednom pozivamo sve ljubitelje fudbala, članove i prijatelje kluba da dođu u SUBOTU na stadion Dr Nele Karajlić, pogledaju utakmicu, druže se sa nama i da zajedno prikupimo što više Vaskršnjih jaja za one koji ih možda ne mogu sebi da priušte.

 

 

 

 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner