Baner
Baner
Baner
REKREATIVO

jajaakcija

 

 

Fudbalski klub Rekreativo petu godinu zaredom oganizuje akciju prikupljanja Vaskršnjih jaja za samohrane roditelje u Banjaluci.

Pozivamo sve ljude dobre volje, kao i privredne subjekte da nam se priključe kako bismo još jednom pomogli samohranim roditeljima u Banjaluci da lakše proslave najveći hrišćanski praznik.

Prikupljanje SVJEŽIH jaja pod sloganom „JAJE ZA KARTU“ biće organizovano na utakmici između Rekreativa i Šnjegotine u nedjelju, 17. aprila od 15.30 časova na stadionu Dr Nele Karajlić u banjalučkom naselju Česma.

Akcija će trajati do 25. aprila kako bi oni koji ne mogu u nedjelju doći na utakmicu, a žele da učestvuju u akciji mogli dati svoj doprinos.

Za sva dodatna pitanja o akciji možete nam se javiti na broj telefona 065 492 489 ili mailom na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Prikupljena jaja će biti predana Udruženju samohranih roditelja „Ponos“ koje će ih podijeliti svojim članovima.

 

jajerekre

 

Ova akcija organizovana je i tokom prethodne četiri godine i dosad je FK Rekreativo sa svojim prijateljima prikupio oko 8.000 jaja.

 

Još jednom pozivamo sve ljubitelje fudbala, članove i prijatelje kluba da dođu u NEDJELJU na stadion Dr Nele Karajlić, pogledaju prvenstvenu utakmicu Rekreativa, druže se sa nama i da zajedno prikupimo što više Vaskršnjih jaja za one koji ih možda ne mogu sebi da priušte!

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner