Baner
Baner
Baner
ŽURNAL

Фудбалски клуб Рекреативо из Бањалуке добио је прву даму члана навијачке групе „Громада” која прати овај клуб. Најновија чланица је најбоља тенисерка Србије Јелена Јанковић.

jelena-jankovic-rekreativoНекадашњи број један на ВТА листи ових дана учествује на завршном турниру у Дохи где је потписала чланску карту Рекреатива коју јој је уручио амбасадор клуба Борис Врховац.

Џеј–Џеј је потом позирала у хотелу „Риц Чарлтон” са мајицом Рекреатива и обећала да ће се потрудити да следеће године дође на отварање „Рекреативо Куће славних” на стадиону „Др. Неле Карајлић” у Бањалуци.

Тако се Јелена Јанковић придружила бројним светски познатим спортистима који су постали чланови ФК Рекреативо и навијачке групе.

Пре Џеј–Џеј су то учинили холандски фудбалери Руд Гулит и Роналд Де Бур, најбољи светски рукометаш Никола Карабатић, те прослављени фудбалски стручњак Велибор Бора Милутиновић који је са пет различитих репрезентација учестовао на светским првенствима.

Почасни председник Фудбалског клуба Рекреативо је Др Неле Карајлић по коме је и назван стадион, а амбасадор клуба је и редитељ Емир Кустурица.

С. Б.

http://www.zurnal.rs/2010/10/26/dzej%E2%80%93dzej-novi-clan-rekreativa/index.html

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner