Baner
Baner
Baner
BLIC

U cilju upoznavanja naših članova kluba, prijatelja i cjelokupne fudbalske javnosti sa najnovijim dešavanjima u Područnom fudbalskom savezu Banjaluka, čiji smo članovi, prenosimo tekst objavljen u današnjim dnevnim novinama "Euroblic".

Tekst prenosimo u cjelosti uz napomenu da sastanak nisu inicirali klubovi, kako se navodi u tekstu, već Područni fudbalski savez Banjaluka, da je na sastanku bilo samo 7 od 24 kluba, te da predsjednik PFS ni ovaj put nije bio prisutan iako je PFS tražio sastanak, a čelnici PFS još jednom su saopštili da je on "opravdano odsutan":

 

Sukob u područnom savezu Banjaluka

Predstavnici četiri kluba napustili su sastanak Područnog fudbalskog saveza Banjaluka, a svoj postupak obrazlažu tvrdnjom da im je dosta samovolje pojedinaca u ovoj organizaciji.

Predsjednici Polet Krajišnika, Čelinca, Karanovca i Rekreativa napustili su sastanak koji su inicirali klubovi, a razlog je što prvom čovjeku Čelinca nije dozvoljeno da bude učesnik pomenutog okupljanja.

„Solidarisali smo se sa gospodinom Željkom Tubakovićem, predsjednikom Čelinca, koji jeste suspendovan, ali ima pravo da zna šta se dešava u savezu budući da obezbjeđuje novac za funkcionisanje kluba. On je samo tražio da bude prisutan na sastanku, bez prava rasprave, ali mu to pojedinci nisu dozvolili. Disciplinska komisija i pojedinci kažnjavaju ljude bez razloga, a ja sam uvjeren da o takvim stvarima Predsjednik PFS Banjaluka Draško Ilić i prvi čovjek GFS Banjaluka Nenad Račić nisu upoznati. Slobodno napišite da su krivci za sve Ranko Račić i Željko Radusin“, kaže Ljubinko Ostojić, predsjednik Polet Krajišnika.

Kažnjeni predsjednik Čelinca Žejko Tubaković tvrdi da je cijeli proces tekao po samovolji pojedinaca.

„Nisam se žalio na suspenziju jer sam svjestan da sma pogriješio i kažnjen sam s razlogom. Međutim, dobio sam maksimalnu kaznu od 12 mjeseci i 200 KM, a to nisam zaslužio, jer sam optužen po drugim tačkama od onih po kojima sam kažnjen“, tvrdi Tubaković

(D.B.  – Euroblic)

 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
Serbian (Latin)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Blic.net
Izvori
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner